Monday, 20 November 2017

COMING BACK D'FRESHPICKSSENARAI 10 PRODUK UTAMA D'FRESHPICKS
Assalammualaikum semua followers dan reader yang setia membaca blog ini. Terima kasih atas sokongan anda dan diharap anda akan terus menyokong usaha kami dalam memberikan produk penjagaan kulit yg mewah, eksklusif dan berkesan kepada semua pada harga MAMPU MILIK.

Okay, so admin nak listkan lagi sekali 10 produk utama D'Freshpicks ya untuk tatapan semua. Supaya melekat kat minda Premium Dealers kami dan supaya anda-anda yang baru melayari blog ini juga boleh mendapat manfaat. Hehe

1. Rangkaian homemade Face Soap, premium dan eksklusif terdiri daripada ;
- Sabun Milxo - Sabun ekstrak pure susu kambing
- Sabun Cherry Beauty Soap (CBS) Classic dan Special Edition -
- Sabun Hanybee - Ekstrak Madu Tualang Asli

2. Facemist Rosewater
Berfungi sebagai toner muka, make-up setter, make-up refresher, aromatherapy dan rejuvenate kulit anda

3. Hyaluronic Face Serum
Menggunakan Hyaluronic Acid sebagai ramuan utama yang sangat sangat bagus sebagai agen pelembap dan anti-penuaan.

4. Arganne Face Oil
Kombinasi EMPAT minyak utama ; Argan Oil, Rosehip Seed Oil, Jojoba Oil dan Apricot Kernel Oil bersama gabungan Essential Oil yang bukan sahaja mewangikan malah menambah khasiat tersendiri.

5. DD Cream
Daily Defense Cream dengan SPF 50++. Its like a tinted moisturiser yang akan merawat, melembapkan dan melindungi kulit dari free radikal dan environment luar.

6. Deodorant
Ramai yang cari deodoran organik seumpama ini yang bebas dari ALUMINIUM chlorohydrate. Bukan sahaja bebas bahan berbahaya, malah berupaya menghilangkan bau badan yang masam dan mencerahkan kawasan underarms

7. Multipurpose Lipbalm
Satu Lipbalm pelbagai guna. Melembap dan merawat bibir. Sebagai intense moisturising efek di kawasan kulit kering. Primer. Acne balm.

8. Bodysoap : Marvell
Sabun badan Marvell, umpama anda mandi di spa apabila anda bau bauannya yang mengasyikkan hasil bancuhan Essential Oil yang bukan sahaja mewangikan malah menambah khasiat.

9. Set PRIMO
Set basic skincare untuk pengguna D'Freshpicks. Terdiri daripada Milxo, Arganne Face Oil dan Hyaluronic Face Serum

10. 100% Pure Argan Oil
100% pure Argan Oil dibawa kepada anda khas dari Morocco. Asli.

Dan akhir sekali, produk special appearance bulan NOVEMBER & DISEMBER adalah Solid Perfume 15g ya ! Sesuai sangat sebagai hadiah untuk musim umrah dan of course la utk kegunaan sendiri kan. Balm yang mewangikan dan memberi efek deep moisturising ya disebabkan salah satu bahannya iaitu Castor Oil.

Kami masih menerima dan mengalu-alukan sesiapa yang ingin menjadi agen atau Premium Dealer dari seluruh Malaysia. Boleh hubungi dan register nama anda kepada nombor ini 0134363800 atau hubungi Premium Dealer terdekat anda.

Apa-apa persoalan atau ingin membeli, ingin menjadi agen/premium dealer atau ingin mendapatkan konsultasi untuk produk D'Freshpicks ini bolehla whatsapp no di bawah ini ya !
 
0134363800/0135844097


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana datang ke blog saya, jangan segan untuk utaran pendapat & cadangan.